Lederne

Esbjerg den 13. oktober: Tag ansvar for Ledelse


Dato og tid

Fredag d. 13. oktober 2017 kl. 13:15 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 12. oktober 2017 kl. 23:15

Sted

Tag Ansvar Esbjerg
Kongensgade 82
6700 Esbjerg
Denmark

Arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk

Dagens Program

Kl. 13.15-15.15: Inspirationsmøde: Dyrk din lederpower
Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Jacob Steendahl Nielsen er ph.d. i Operation Management og har en kandidatgrad i Organisation og Strategi. Han har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, blandt andet Velux, Spar Nord, JA Plast, SKAT og Bang & Olufsen.

Debat om dilemmaer i ledelse Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmasituationer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af inspirationsmødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem i din ledergruppe. Er I mon enige?


Kl. 15.30-16.30: Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar
Til den afsluttende debat i Tag Ansvar-ugen har vi samlet en række lokalt valgte politikere/borgmesterkandidater til at diskutere ansvar.

Kom og spørg dem, hvad de mener, at der bør tages mere ansvar for. Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk