Lederne

Hillerød den 26. oktober: Tag ansvar for Stress


Dato og tid

Torsdag d. 26. oktober 2017 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl. 23:00

Sted

Tag Ansvar - Hillerød
Slotsgade 9B
3400 Hillerød
Denmark

Arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk

Dagens Program

Kl. 14.00-16.00Inspirationsmøde og debat: Stop stress
Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig til på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.

Oplægsholder er arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, som har mere end 20 års erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.

Pause med kaffe og kage

Paneldebat: Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress på de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem Du får fire guides med hjem, der styrker din ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress hos dig selv og dine medarbejdere. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk