Lederne

Aalborg den 31. oktober: Tag ansvar for frivillighed


Dato og tid

Tirsdag d. 31. oktober 2017 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. oktober 2017 kl. 23:00

Sted

Tag Ansvar - Aalborg Airport Hotel
Ny Lufthavnsvej 96
9400 Nørre Sundby
Denmark

Arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dkDagens program

Kl. 14.00-15.00: Inspirationsmøde: Sådan motiverer du dine medarbejdere
Hør motivator Mark Anthony fortælle om, hvordan motivation af medarbejderne er et vigtigt redskab i din leder-værktøjskasse. Han vil klæde dig på med inspiration og ideer til, hvordan du motiverer dine medarbejdere og for alvor viser din styrke som leder.

Mark Anthony har med god grund fået tilnavnet ”Mr. Motivator”. Han er kendt som en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere og anses af mange for at være en af Europas førende kapaciteter inden for motivation.

Med eksempler fra frivillige organisationer, hvor det ikke er lønnen – men netop motivationen – der driver de frivillige medarbejdere, får du en række konkrete tips til, hvad der virker og ikke virker, når det gælder motivation.

Kl. 15.00-16.00: Debat og netværk: Tag ansvar med hjertet
Danmark har en lang tradition for frivilligt arbejde, og der sker mange ting i lokalsamfundene, som er helt afhængige af frivillige kræfter. Vi vil gerne inspirere dig, der drømmer om at blive frivillig, men som endnu ikke har taget skridtet. Og vi vil hylde dig, der allerede i dag gør en forskel ved som frivillig at tage ansvar for stort og småt i hverdagen.

Vær med, når vi denne eftermiddag samler en række vigtige aktører inden for frivillighed. Vi debatterer frivilligt arbejde, deler viden, værktøjer og inspiration, danner netværk og fremhæver de gode eksempler, som gør os klogere og inspirerer os. Vi går efter at få skabt nye samarbejdsrelationer og partnerskaber, der kan bygges videre på efter i dag.

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk