Lederne

Aalborg den 2. november: Tag ansvar for Stress


Dato og tid

Torsdag d. 2. november 2017 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. november 2017 kl. 23:00

Sted

Tag Ansvar - Aalborg Airport Hotel
Ny Lufthavnsvej 96
9400 Nørre Sundby
Denmark

Arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk

Dagens Program

Kl. 14.00-16.00Inspirationsmøde og debat: Stop stress
Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig til på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.

Oplægsholder er chefkonsulent i Lederne Signe Tønnesen. Signe Tønnesen rådgiver og underviser ledere i forebyggelse og håndtering af stress og står i spidsen for Ledernes indsats for at knække stresskurven.

Pause med kaffe og kage

Paneldebat: Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress på de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem Du får fire guides med hjem, der styrker din ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress hos dig selv og dine medarbejdere. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk