Lederne

Aalborg den 3. november: Tag ansvar for Ledelse


Dato og tid

Fredag d. 3. november 2017 kl. 13:15 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 2. november 2017 kl. 23:15

Sted

Tag Ansvar - Aalborg Airport Hotel
Ny Lufthavnsvej 96
9400 Nørre Sundby
Denmark

Arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk

Dagens Program

Kl. 13.15-15.15: Inspirationsmøde: Dyrk din lederpower
Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Jacob Steendahl Nielsen er ph.d. i Operation Management og har en kandidatgrad i Organisation og Strategi. Han har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, blandt andet Velux, Spar Nord, JA Plast, SKAT og Bang & Olufsen.

Debat om dilemmaer i ledelse Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmasituationer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor?

Vær med, når vi under sidste del af inspirationsmødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem i din ledergruppe. Er I mon enige?

Kl. 15.30-16.30: Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar
Vi har samlet en række spidskandidater til det kommende kommunalvalg til at diskutere ansvar.

Vi sætter fokus på uddannelse, frivillighed, iværksætteri, forebyggelse af stress og god ledelse. Alle fem temaer er centrale byggesten i et godt arbejdsliv, en stærk forretning og et velfungerende samfund – og de kræver alle et stort ansvar.

Stil dine lokale politikere til ansvar og hør, hvordan de vil prioritere indsatserne, hvis de skal tage ansvar for at fremme udviklingen i dit lokalområde. Kom og spørg dem, hvad de selv vil tage mere ansvar for – og hvordan?

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lederne
+45 3283 3394
tagansvar@lederne.dk